Aktif Moda

2023 Bot Modelleri

05.01.2023
4.107
2023 Bot Modelleri

Kış aylarının da gelmesiyle birlikte beklenen kar yağışı ve yağmurlardan dolayı hem hastalanmamak için hem de ayaklara su girmemesi için botlar giyilmeye başlandı. 2021’nin son günlerindeyken siz de eğer önümüzdeki yılda da popüler olması beklenen bot modellerini merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için bu yazımızda 2023 bot modelleri listesi yapacağız. 2021’in en iyi ve en şık botları ve 2023’de de popüler olması beklenen botları sizler için listeledik. Eğer siz de modayı yakından takip ediyorsanız ve şık bir görünüm istiyorsanız bu yazı tam da size göre olacaktır. 2022 yılında en çok tercih edilecek ve en popüler olacak olan şık ve gösterişli bot modellerini sizler için listeledik. 

2021 Bot Modelleri7 - 2023 Bot Modelleri

2023 Bot Modelleri Askeri Bot 

Kadınlar arasında geçtiğimiz yıl çok popüler olan bu bot modeli önümüzdeki yıl da popüler olacak gibi görünüyor. Askeri bot görünümlü bu model bambaşka bir tarza sahip olmanızı sağlayabilir. Eğer siz de bu tarz botlardan hoşlanıyorsanız mutlaka denemelisiniz. Hem çok kalın hem de çok şık bir görünüme sahip olmak için bu botlar birebirdir. Askeri botlar tüm dünyada ve ülkemizde 2021 yılının en çok tercih edilen botları arasında yer almıştır. Bu kış da kadınlar tarafından çok tercih edilmesi ve çok popüler olması bekleniyor. Daha fazla zaman kaybetmeden bu harika bottan bir tane sipariş vermelisiniz. 

İlginizi Çekebilir  Şort Tulum Modelleri: Stilinize Yeni Bir Dokunuş
2021 Bot Modelleri1 - 2023 Bot Modelleri

siyah kadın bot modelleri

2023 Bot Modelleri Kemer Detaylı 

Kemer detayı ile sıra dışı bir görünüme sahip olmak istiyorsanız bu model tam da size göre olabilir. Görünüşü diğer botlara göre daha dikkat çekici ve eğer bu tarz bir bot arıyorsanız mutlaka denemelisiniz. Sıradan botlara göre çok daha kalın olan ve en zorlu kış şartlarında dahi sizi pişman etmeyecek bir modeldir. Kemer detaylı bot modelini 2023 bot modelleri arasında da göreceğiz gibi görünüyor. Modayı yakından takip etmek ve insanların bakışlarını sizden alamamasını istiyorsanız kemer detaylı botu bir an önce denemelisiniz. Bu bot sizin tarzınızı baştan aşağı değiştirecektir ve harika bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır.  

2021 Bot Modelleri2 - 2023 Bot Modelleri

siyah kalın tabanlı bot modelleri

2023 Bot Modelleri Kalın Tabanlı 

Bu 2022 yılında popüler olmuş ve 2023’de de popüler olmasına kesin bakılan bir bot modelidir. Çok şık bir spor ayakkabısına benzeyen ancak bir bot modeli olan kalın tabanlı botlar kadınlar arasında çok sık tercih edilmektedir. Eğer siz de spor ayakkabı giymeyi çok seviyorsanız ve kış aylarında giyemediğiniz için üzülüyorsanız bu tam da size göre. Adeta bir spor ayakkabı görünümüne sahip olan bu kalın tabanlı şık bot modeli ayaklarınızı sıcak tutmanız için de birebirdir. Bu model hiç şüphesiz 2023 bot modelleri arasında da yer alacak olan en şık ve en rahat bot modellerinden birisidir. 

2021 Bot Modelleri3 - 2023 Bot Modelleri

beyaz bot modelleri

2023 Bot Modelleri Kalın Tabanlı Fermuarlı 

Geçtiğimiz yıllarda da çok popüler olan fermuarlı botlar 2022 yılında da çok popüler olacak gibi görünüyor. Bağcık detayları ve kalın tabanı ile çok şık ve gösterişli bir görünüme sahip olan bu botlar çok sık tercih ediliyor. Eğer siz de kalın bir tabana sahip ve fermuarlı bir bot arıyorsanız bu model tam da size göre. Çok kalın bir bot ve bu sayede de ayaklarınızı en soğuk havalarda dahi sıcak tutmayı başarıyor. Kadınlar tarafından en sık tercih edilen modellerden birisidir. Eğer siz de bot almayı düşünüyorsanız ve de hala bot almadıysanız bu modeli tercih ederseniz hiç pişman olmayacaksınız. 

İlginizi Çekebilir  2023 Bohem Giyim Tarzı
BİR YORUM YAZIN

Güvenlik Aşaması *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Copyright © 2013 - 2022 Türkiye'nin en aktif Kadın sitesi ile her zaman trend olun.